Lone Rider selger vanligvis bare direkte på nett, men nå har jeg fått lov til å bli forhandler!

Du har sikkert sett Lone Rider telt. Det store MotoTent, som du faktisk kan parkere sykkelen din inne i. Det praktiske og tettpakkede ADV Tent, fullpakket av detaljer som funker når man er lenge på veien.

Kanskje du har sett de halvharde MotoBags sideveskene også. Fordelene fra aluminiumsboksene, men uten alle ulempene. De har duffelbager, rollbager, tank- og tailbags, og alle mulig praktiske vesker til å feste rundt på sykkelen. Ekstra mange til deg som har en stor GS. Snart kommer en stilig svart aluminium toppboks også.

Det tredje produktområdet er MotoArmor – beskyttelse. Lyktebeskytteren er vel det mest kjente i denne kategorien, men de har en del annet også. Det siste er MotoPegs, en unik fothviler for deg som kjører utenfor asfalten.

Jeg får dessverre ikke lov til å selge Lone Rider i nettbutikken min, bare på messer, treff og fra egne lokaler. Det starter på stand D02-09 på MC-messen 2023, og deretter kan du kontakte meg på thor@advthor.no eller telefon 951 99 100.

Masse kule produkter!

Priser og betingelser blir de samme hos meg som på nett, så du sparer ikke noe på å handle hos meg. Men du betaler heller ikke noe ekstra for å få personlig rådgivning og oppfølging. Det er vel også verdt noe? Men husk: Jeg får ikke noe igjen for jobben jeg gjør for deg hvis du deretter bestiller på nett.

Mer informasjon kommer når jeg får summet meg, dette skjedde plutselig og samme uke som messen. Så jeg ber om forståelse for at jeg kanskje ikke har svar på alle spørsmål fra dag én.