Livet er mer enn nettbutikk, det må kjøres litt motorsykkel også. 🙂 Det blir derfor ikke sendt ut varer i disse periodene: 

  • 6. til 18. mars
  • 25. mars til påske
  • 8. mai til 29. mai (foreløpig)
  • 5. til 11. juni (foreløpig)
  • 23. juni til 2. juli

I disse periodene er jeg lite tilgjengelig på telefon, men leser epost daglig. Varer bestilles fortløpende hos mine underleverandører, slik at mest mulig er klart for utsending når jeg kommer hjem. Dette er hva du kan regne med:

  • DimSmart Rapid, Samsung nettbrett og Brodit holdere sendes direkte til deg fra mine distributører
  • Innovv, MotoScan og BoosterPlug sendes umiddelbart fra eget lager når jeg er hjemme
  • Denali, Quad Lock og de fleste andre varer bestiller jeg samlet en gang per uke, vanligvis torsdag ettermiddag. Da er de vanligvis hos meg mandag.

Enkelte varer, spesielt Denali, kan ha lenger leveringstid. Jeg forsøker å ha de viktigste produktene på lager, men etterspørselen er tidvis større enn tilgangen. Jeg anbefaler deg å bestille så tidlig som mulig!

Kategorier: Nyheter