Som tidligere meldt, så har samtlige av mine leverandører økt prisene over vinteren. Jeg kjøper varer fra Sør-Afrika, Kina og Europa, og fraktprisene har gått opp enda mer enn produktene. Det betyr selvsagt at jeg må sette opp prisene når det kommer nye varer inn. Jeg gjør også noen justeringer på sortimentet nå.

  • Hex ezCAN: Her går prisene opp med over 15 % fra og med søndag 27 februar!
  • MotoScan: Foreløpig har vi sluppet unna prisøkninger. Ved siste forsendelse fikk jeg til og med det nye og forbedrede adapteret til samme pris!
  • Innovv: Det er tomt på lager nå, men jeg regner med å ha varer på plass i løpet av mars. Oppdaterer denne siden når jeg vet prisene, så kom tilbake om noen få dager!
  • LED-lys: Jeg har solgt ut det meste nå, og kommer ikke til å ta inn nye varer før jeg finner de riktige produktene til riktige priser.
  • Navi: Garmin foretrekker visst å pushe gjennom kanaler som ikke kan noe om produktene deres, så jeg dropper dem til jeg eventuelt får en god avtale. Men sjekk butikken hvis du trenger et feste. Men jeg kan fortsatt hjelpe deg med Samsung Tab Active3 nettbrett og holder til god pris og levert på noen dager.

Har du forslag til andre produkter jeg bør se på? Jeg tester ut Lithium-batteri nå, kan det være noe? Legg igjen en kommentar, eller send en epost til thor@advthor.no!