LoneRider er et morsomt selskap. Det består av folk som har kjørt verden over på motorsykkel, og som designer produkter ut fra sine egne erfaringer. Jeg kan stille meg bak kvaliteten, jeg har brukt mange av produktene på mine turer.

I dag leverer Lone Rider utstyr i tre ulike kategorier:

(Klikk på lenkene over for mer informasjon!)Hvorfor kjøpe Lone Rider hos AdvThor?

Hittil har du bare kunnet kjøpe Lone Rider direkte på deres nettsider. Jeg ble kjent med både gründeren og dagens sjefsdesigner mens vi alle var ute på lange mc-turer verden over. Produktene er altså utviklet ut fra praktiske erfaringer. Jeg har brukt både teltene og bagasjeløsningene og vært en ambassadør for dem siden 2018, så jeg kjenner både produktene og selskapet svært godt. Jeg har mast lenge for å få til denne avtalen, og avvist store konkurrenter som tilbyr større marginer, fordi jeg vil tilby det beste.

Prisene er de samme hos meg som hos Lone Rider direkte, så du sparer ikke noe på å handle av meg. Men du betaler heller ikke noe ekstra for å få personlig rådgivning og oppfølging fra en norsk forhandler, og de ekstra rettighetene det gir deg. Det er vel også verdt noe?

LoneRider AdvTent, HeadGuard og MotoBags