LoneRider er et morsomt selskap. Det består av folk som har kjørt verden over på motorsykkel, og som designer produkter ut fra sine egne erfaringer. Jeg kan stille meg bak kvaliteten, jeg har brukt mange av produktene på mine turer. Du er velkommen til å ringe eller skrive og spørre meg om alt du lurer på, og du kan også komme innom og se på det jeg har:

  • MotoTent – det store teltet du kan stå oppreist i. Plass til deg og partneren, all bagasje og sykkelen din inne! (Ja, jeg har faktisk gjort det et par ganger.) Mitt førstevalg for «glamping» og treff
  • AdvTent – lett og lite sammenpakket, går i sideveska. Overraskende stort innvendig, masse smarte detaljer. Mitt førstevalg på lang eventyrreise
  • MotoBags – halvharde sidevesker. Fasong, volum som aluminiumsvekser, men vanntette og enda bedre tyverisikret. Tåler en hard velt, og ødelegge verken bena dine eller festene. Tar mye mer bagasje enn helt myke vesker, du kan feste andre vesker over, under, foran og bak. Aldri mer aluminiumsbokser for meg!
  • Alle vesker – et stadig voksende utvalg av smarte, tøffe og vanntette basgasjeløsninger
  • Headlight Guard – lyktebeskytter med både akrylglass og gitter for BMW R12X0GS

Til gjengjeld vil jeg be om en liten tjeneste: Jeg kan dessverre ikke selge LoneRider i min nettbutikk, du må kjøpe direkte. Men hvis du bruker lenken under for å komme til LoneRider, så får jeg en liten provisjon på det du handler fra den samme enheten den neste uken. (Hvis du besøker siden først med telefonen din, og senere går rett til nettstedet fra PCen, får jeg ikke noe.)

Hvis du har besøkt siden deres før, får jeg heller ikke noe. Da setter jeg stor pris på om du vil ta deg bryet med å fjerne informasjonskapsler fra nettleseren din først. Hvis du ikke vet hvordan, så ring meg eller send en liten melding med info om hvilken dings du vil bruke for å handle (PC, Mac, Android eller iOS) og hvilken nettleser (Chrome, Safari, Edge, Firefox, Internet Explorer…), så hjelper jeg deg gjerne.

Klikk her for å gå til LoneRider

LoneRider AdvTent, HeadGuard og MotoBags

Prisene du ser hos LoneRider er inkludert merverdiavgift, og du får fri frakt på ordre over €150.