Headlight Guard for BMW R12GS

Hovedlykten er kostbar, utsatt for steinsprut og sannsynligvis ikke dekket av forsikringene din. Du trenger beskyttelse, spesielt hvis du kjører på grus og sammen med andre.

HeadLight Guard kommer i to versjoner, for å passe alle BMW R12 GS fra 2013 til 2023.

Les mer og bestill i nettbutikken

MotoPegs

Utviklingen av Lone Rider MotoPegs startet med en grunnleggende idé: Å designe de beste fotpinnene for eventyrkjøring.

Grep, modularitet og individuell tilpasning var alle avgjørende faktorer da vi vurderte hvilke mulige design og tekniske løsninger som ville være nødvendig for å utvikle det ultimate settet med fotpinner for krevende eventyrkjøring.

1. Justerbar og adaptiv kontroll
— MotoPegs har et unik og patentert design som lar deg justere rotasjonsmotstanden i mer enn 12 trinn takket være gummipinnene som kommer i 3 forskjellige hardhetsgrader. Du kan også velge å ha fotpinnene helt festet (ikke-roterende) ved å bytte ut gummipinnene med de medfølgende i metall.

2. Aluminiumskropp
— MotoPegs® er laget av solid 6061 T6 aluminium for å sikre styrke, holdbarhet og lett vekt.

3. Avtakbar gummipute – uten verktøy
— Ble detplutselig vått og glatt? Godt da at du ikke trenger verktøy for å ta av gummiputene. De klikker på plass med én hånd og kan fjernes like raskt.

4. Avtakbare tenner
— Noen ganger ønsker du å kanskje å kjøre med lettere sko som ikke har den samme slitestyrken som de du bruker offroad. De rustfrie ståltennene kan enkelt fjernes med 3 skruer hvis du allikevel sitter og ikke har behov for det ekstra grepet.

5. Perfekt passform
— Type 1 MotoPegs® passer perfekt blant annet til nyere BMW GS og KTM og Husqvarna Adventure-modeller. Men de passer også mange andre. Klikk her for detaljert oversikt over sykler den passer til

De beste fotpinnene på markedet?

Hvorfor tror vi at MotoPegs er de beste fotpinnene på markedet? 

MotoPegs tilpasser seg din posisjon, så du alltid har best mulig grep og balanse. De utbyttbare gummipinnene har ulik hardhet, så du kan få den følelsen som er riktig for deg.

Hva betyr det i det virkelige liv:
— Bare en liten mengde kraft er nødvendig for den første rotasjonen av fotpinnen, som når du skifter gir eller vil ha presis og skånsom kontroll av den bakre bremsepedalen.
— Når du fortsetter å presse rotasjonen, er det nødvendig med en større mengde kraft ettersom gummiinnsatsene gir en progressiv rotasjonsmotstand i stedet for en lineær. På denne måten vil du alltid ha full kontroll siden all kraften overføres direkte til sykkelen din.

Fullt justerbare

Alle kjører forskjellig og har ulike preferanser. Noen vil like det mykt, andre vil foretrekke det hardt eller fast. Derfor er MotoPegs enkelt justerbar med utskiftbare gummipinner.

Les mer og bestill i nettbutikken!

Veiledninger

Annet MotoArmor