DENALI er førstevalget for de som vil ha mer lys på sykkelen sin, og er villig til å betale for kvalitet. DENALI er spesielt laget for motorsykler, og er det eneste merket som kan tilby en komplett belysnings- og synlighetspakke som inkluderer lykter, fester, horn, ekstra blink- og bremselys og intelligent plug and play-installasjon integrert med sykkelens egne funksjoner.

Klikk på lenkene under og få forslag til hva som passer på din sykkel. Her finner du også installasjonsvideoer og annen god informasjon. Hvis du tar $-prisene på denalielectronics.com og ganger med 13, så er du ganske nær hva det vil koste deg i norske kroner, inkludert MVA. På bestillingsvarer kommer dessuten et frakt- og importgebyr på kr 500,- per ordre.

Se om du finner det du trenger i nettbutikken her, eller send en epost til thor@advthor.no med produktene du ønsker deg, så sender jeg tilbud med pris og leveringstid. Pass på å få med det du trenger av braketter, fargede linser, beskyttere, osv.

Katalog

Priser og leveringstider

Prisene skal være på linje med det du må betale hos Denali i USA og de billigste utenlandske nettbutikkene, etter at MVA og fortollingsgebyrer er regnet inn. Altså en god del lavere enn hos de fleste norske MC-forhandlere, og du har fortsatt en norsk forhandler å forholde deg til hvis du skulle ha behov for garanti.

Denali har hatt stor suksess i det siste, og de er også rammet av de generelle leveranseproblemene på verdensmarkedet. Både de og min europeiske distributør vært tomme på lager for enkelte produkter i lengre perioder, og har mye restordre. Det kan være til dels lange ventetider på en del produkter nå i en oppstartsfase, og det kan være lurt å legge inn bestilling så snart som mulig så du har lys når høstmørket kommer.

Jeg har bestilt inn noen av de mest populære modellene til lager, men i begrenset antall. Ikke vent med å bestille, jeg regner med at de kommer til å gå fort ut igjen!

Priseksempel BMW R1250GS Adventure 2019:

CANsmart Controller Gen II*Kr 3 401,-
D7 LED Light Pods 10W (2 stk)Kr 7 484,-
Monteringsbrakett (på tvers under nebbet)Kr 1 467,-
SoundBomb Compact eller Split Horn 120dBKr 772,-
Brakett SoundBomb Compact (mellom gaffelben)Kr 455,-
B6 bremselys for montering under skiltKr 1 354,-
Totalt (eks. frakt)Kr 14 933,-
Priser gis på forespørsel. Dette eksemplet er inkl. mva. per 1. august 2022
*Denali CANsmart er en OEM-versjon av HEX ezCAN. De er identiske, bortsett fra farge og medfølgende kabler. Les mer her.

Send forespørsel til thor@advthor.no!

Hvorfor så dyre?

Selv med mine priser, er DENALI kostbart, det er enkelt å finne noe billigere. Men dette er hva du betaler for:

  • Enkel installasjon: Alt kommer med ferdige kontakter, installasjon er plug and play og du får gode veiledninger. Du behøver ikke å kutte i ledningsnett eller gjette hvor du skal koble til ting. Du får alle braketter, kabler og annet som du trenger for å gjøre en rask, enkel, solid og profesjonell installasjon der alt bare virker. Solid, profesjonelt og velprøvd.
  • Garanti og reservedeler: Skulle noe skje med utstyret, så står det en solid produsent med et svært godt rykte og hele 5 års garanti bak. Reservedeler er tilgjengelig fra forhandlere over hele verden. Og når du har sykkelen på service, så kjenner verkstedet godt til hva det er
  • Avansert teknologi og høy kvalitet – altså solide greier som gir mye lys der du trenger det

LED-lykter på adventure motorsykler lever et tøft liv. De er konstant utsatt for slag, vibrasjoner, varme, kulde, snø, regn, steinsprut og regn. Dessuten vil vi at de skal gi masse lys, og dermed kvitte seg med varme så effektivt som mulig. Varme, vibrasjoner og fuktighet er ikke en god kombinasjon med avansert elektronikk.

Denalis utstyr er heller ikke udødelig, men de gjør en bedre jobb enn kanskje noen andre. De bruker dyre materialer, og topp komponenter, som lysdioder fra Creel.

Kategorier: Dingser og utstyr