DENALI er førstevalget for de som vil ha mer lys på sykkelen sin, og er villig til å betale for kvalitet. DENALI er spesielt laget for motorsykler, og er det eneste merket som kan tilby en komplett belysnings- og synlighetspakke som inkluderer lykter, fester, horn, ekstra blink- og bremselys og intelligent plug and play-installasjon integrert med sykkelens egne funksjoner.

Klikk på lenkene under (det kommer stadig flere sykler på lista) og få forslag til hva som passer på din sykkel. Her finner du også installasjonsvideoer og annen god informasjon.

Se om du finner det du trenger i nettbutikken her, eller send en epost til thor@advthor.no med produktene du ønsker deg, så sender jeg tilbud med pris og leveringstid. Pass på å få med det du trenger av braketter, fargede linser, beskyttere, osv.

Katalog

Priser og leveringstider

Prisene skal være på linje med det du må betale hos Denali i USA og de billigste utenlandske nettbutikkene, etter at MVA og fortollingsgebyrer er regnet inn. Det kan variere litt med valutaen, men som regel betyr Altså en god del lavere enn hos de fleste norske MC-forhandlere, og du har fortsatt en norsk forhandler å forholde deg til hvis du skulle ha behov for garanti.

Priseksempel BMW R1250GS Adventure 2019:

Hvorfor så dyre?

Selv med mine priser, er DENALI kostbart, det er enkelt å finne noe billigere. Men dette er hva du betaler for:

  • Enkel installasjon: Alt kommer med ferdige kontakter, installasjon er plug and play og du får gode veiledninger. Du behøver ikke å kutte i ledningsnett eller gjette hvor du skal koble til ting. Du får alle braketter, kabler og annet som du trenger for å gjøre en rask, enkel, solid og profesjonell installasjon der alt bare virker. Solid, profesjonelt og velprøvd.
  • Garanti og reservedeler: Skulle noe skje med utstyret, så står det en solid produsent med et svært godt rykte og hele 5 års garanti bak. Reservedeler er tilgjengelig fra forhandlere over hele verden. Og når du har sykkelen på service, så kjenner verkstedet godt til hva det er
  • Avansert teknologi og høy kvalitet – altså solide greier som gir mye lys der du trenger det

LED-lykter på adventure motorsykler lever et tøft liv. De er konstant utsatt for slag, vibrasjoner, varme, kulde, snø, regn, steinsprut og regn. Dessuten vil vi at de skal gi masse lys, og dermed kvitte seg med varme så effektivt som mulig. Varme, vibrasjoner og fuktighet er ikke en god kombinasjon med avansert elektronikk.

Denalis utstyr er heller ikke udødelig, men de gjør en bedre jobb enn kanskje noen andre. De bruker dyre materialer, og topp komponenter, som lysdioder fra Creel.

Kategorier: Dingser og utstyr