INNOVV H5 er et nytt 4K hjelmkamera, designet spesielt for motorsyklister.


Med K5 og K3 er INNOVV udiskutabelt best på dashcam til motorsykler. Nå er de best på hjelmkamera også:

  • SONY 4K bildesensor og bildestabiliseringsteknologi
  • Utformet for montering på siden av hjelmen
  • Stort batteri på hele 2400 mAh gir deg inntil 5 timer innspilling i 4K
  • Støtte for inntil 512GB minnekort (ikke inkludert) gir deg mange timer opptak. (Hvor mange, er avhengig av innstillingene du velger.)
  • Innebygget mikrofon designet for å fange førerens stemme, uten vindstøy
  • Power Interface lar deg bruke ekstern powerbank for «evig» batterikapasitet, og ekstern mikrofon
  • Tåler varme, kulde, støv og regn (IP65)
  • Egen app for preview, innstillinger, visning og henting av video
  • USB C

Film så lenge du vil!

Standard oppladbart batteri, eller batteribank i lommen?

Alle som har hatt et actionkamera vet at batterilevetid er viktig. INNOVV H5 har et stort batteri som lar deg filme i inntil fem timer i 4K – nok for de fleste til å få med hele dagens kjøretur. Men trenger du mer, så gjøres batteribytte på sekunder – med hanskene på! (Se videoen over.) Du finner ekstra batterier i nettbutikken.

Hvis ikke det er nok for deg, så kan du i stedet bruke Power Interface (tilleggsutstyr). Da kan du putte en powerbank i lomma, eller til og med koble den til sykkelens USB-uttak. En ekstra fordel er at du slipper vekt på hodet.

Med Power Interface får du også en ekstern mikrofon for enda bedre lydopptak – perfekt for deg som vil lage spennende innhold til YouTube og andre sosiale kanaler!

Men det er ikke nok med batteri, du må ha lagring også. INNOVV H5 støtter minnekort inntil 512GB, som i de fleste tilfeller er nok til å filme hele dagen. Hvis du bare bruker kameraet som et dashcam, overskrives gamle opptak automatisk. Ikke noe å tenke på, bare slå det på.

H5 bruker standard GoPro-type fester, så du kan selvsagt bruke H5 på alle typer hjelmer, eller festet på kjøretøyet.

Film i all slags vær!

INNOVV H5 er laget for å tåle alt som den blir utsatt for på en tøff motorsykkeltur. Huset er laget i et lett og slagfast plastmateriale, med IP65-rating. Det betyr at det tåler støv, kraftig regn og snø.

Har du opplevd at det dyre actionkameraet ditt ble for varmt og stoppet? INNOVV H5 skal minst tåle temperaturer opp til 45 grader, og ned til minus 5 – sannsynligvis mer.

Topp komponenter gir topp kvalitet

SONY 4K bildesensoren er utvidet med bildestabiliseringsteknologi som produserer et høyoppløselig 4K-bilde i miljøer med raske bevegelser. INNOVV H5-hjelmkameraet kompenserer aktivt for uskarphet og rotasjon, samt eliminerer unødvendige vibrasjoner og sikrer en generell forbedret videokvalitet.

Er god lyd viktig for deg?

Portable Power Interface med ekstern mikrofoninngang er tilleggsutstyr

INNOVV har videreført sin suverene mikrofon fra K3 og K5, og bygget den inn så den fanger stemmen din og ikke vinden. Men for den seriøse videoprodusenten finnes det tilleggsutstyr som lar deg bruke en ekstern mikrofon og strømforsyning.

INNOVV H5 app for Android og iOS – og vibrering

INNOVV H5 kommer med en egen app der du kan se hva linsen ser, ta et bilde eller starte eller stoppe opptak. Her kontrollerer du alle innstillinger, og ser på eller laster ned bilder og videoer.

Klikk på ikonet for å se skjermbilder

Men du behøver ikke å gå inn på appen eller se etter en LED i speilet for å sjekke om kameraet ruller. En tydelig vibrasjon gir klar beskjed om at kommandoene dine er mottatt.

INNOVV H5 spesifikasjoner


1 kommentar

INNOVV H5 er i hus! – Adventure Thor · 7. juli 2022 14:59

[…] INNOVV H5 hjelmkamera – alltid nok strøm […]

Lukket for kommentarer.