MCmagasinet er Norges nye nettsted for alle motorsyklister! Her vil du finne nyheter, tester og omtaler av sykler, utstyr og tilbehør, men også gode reisetips og reportasjer. Siden vi bare er på nett og ikke papir, skal vi selvsagt utnytte alle nettets muligheter: hurtighet, ubegrenset med plass. Så her vil du finne både de korte nyhetssakene, utfyllende nerding om alt fra kjøreteknikk til mekketips og teknologi og lengre reportasjer om spennende reiser. Det blir mest tekst og bilder, men også video og podcaster.

Motorsykkelverdenen er langt fra homogen. For å si det litt enkelt: Noen av oss sitter med beina fremover, noen med beina bakover, noen med beina rett ned, og noen står når de kjører. Vi har svært forskjellige interesser, både i forhold til syklene og utstyret vi er interessert i, hvordan vi bruker syklene våre og hvordan vi omgås likesinnede. Men felles er gleden over å ferdes på to hjul, og brorskapet vårt. 

Ambisjonen er å dekke et så bredt område som mulig, så alle skal kunne finne noe som interesserer dem. Men vi ønsker å gi dere stoff med kvalitet, og da må vi ha bidragsytere som kan det de forteller om! Vi som har startet dette magasinet, kan umulig dekke hele spekteret på en god måte.

Derfor trenger vi for eksempel deg som kjører med beina bakover, og har lyst til å formidle om sport og racing. Enten du er mest interessert i rå gatesykler, eller vil fortelle hva som skjer i racing-Norge. Eller kanskje du har spisskompetanse på dekk, tuning, demperoppsett eller kjøreteknikk som du vil dele?

Vi trenger også deg som kjører med beina forover (litt billedlig talt), og har lyst til å fortelle om mekking, ombygging og tilpasning, klubblivet og annet som denne gruppen har lyst til å høre om. 

Kort sagt, så trenger vi deg som har lyst til å være med på å lage noe helt nytt: Et spennende og uavhengig kvalitetsmagasin for alle norske motorsyklister! Et sted der alle kan finne noe som interesserer dem, og kanskje oppdage noe nytt som de ikke visste om? Hvis det er penger som er drivkraften din, er nok ikke dette rett for deg. Inntil vi har etablert et publikum og får annonseinntekter, kan vi ikke tilby stort mer enn heder og ære. Hvis du ikke er annonseselger, selvsagt! Da er vi svært åpne for forslag om provisjonsbasert salg!

Uavhengig

MCmagasinet er så heldige at vi kan starte opp uten kostnader. Redaksjonen arbeider ulønnet. MCmagasinet er foreløpig en del av selskapet Adventure Thor AS, som dekker kostnadene til nettsted, regnskap, osv. MCmagasinet skal imidlertid være uavhengig av selskapets øvrige virksomhet (netthandel og reiser). All redaksjonell omtale av selskapets produkter og tjenester vil bli merket som reklame. Det samme gjelder betalte reportasjer, omtaler av produkter som vi måtte motta til test, eller når vi på annen måte har fordeler av å publisere noe.

Foreløpig er dette en hobbyvirksomhet, i likhet med resten av selskapet. Men vi tror at Norge trenger en nyhetsside for MC-stoff. Håpet er derfor at MCmagasinet så raskt som mulig skal få tilstrekkelige løpende inntekter til å bli skilt ut som et eget selskap, hvor både redaksjon og frilansere får betalt.

Hvor finner du oss

Adressen er https://www.mcmagasinet.no

I tillegg finner du oss selvsagt på https://www.facebook.com/mcmagasinet og (litt halvhjertet) på https://www.instagram.com/mcmagasinet/

Lik, del, kommenter, fortell til andre, og bidra gjerne med stoff eller innspill! Hvor stort og levedyktig dette blir er helt avhengig av responsen fra dere leserne!0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *