Har du hørt om han som satt på gamlehjemmet og angret på at han ikke hadde kjøpt ny sofa?

Jeg har reist mange spennende steder her i verden, både med og uten motorsykkel. Noen ganger er MC-eventyret motsatt vei av stranda og paraplydrinkene. Andre ganger er det fjernt fra masseturismen, der man kan oppleve en fremmed og annerledes kultur. Men det er alltid en opplevelse som man kan ta frem og kose seg med når hverdagen er litt gråere igjen.

Jeg har lyst til å gi deg også slike opplevelser, gjennom å invitere deg med på spennende turer du antakelig ikke gjør ellers. Du kommer snart til å finne gode tilbud på spennende reiser. Følg med her på advthor.no og på Facebooksiden min. Gi meg tilbakemeldinger hvis det er noe du har lyst til å være med på, ikke vent til du vet helt sikkert.

Ta kontakt på thor@advthor.no hvis du har ønsker eller idéer!

Prøvekjøring og luksus i Syden

Foto: Love for Ride

Hvis du har lyst på en annerledes ferieuke, så kan jeg anbefale testuker med inntil 8 ulike sykler på 6 ulike steder, i samarbeide med Love for Ride. Dette er perfekt for deg som gjerne vil feriere sammen med en partner som ikke ønsker å være med på kjøringen selv. Dere bor i en luksusvilla, de fleste med basseng og i nærheten av strand og restauranter.

Lokasjonene er nøye utvalgt for å by på deilig vær, god kjøring og alt det andre som hører med på en perfekt MC-tur. Velg mellom Andalusia, Korsika, Montenegro, Sardinia eller Gran Canaria. Eller kanskje du vil prøvekjøre alle syklene i løpet av en langhelg ved foten av Grossglockner?

Les mer på Love for Ride sin hjemmeside, og kontakt meg hvis du har spørsmål eller ønsker å bestille. Hvis dere er en gruppe på 6-10 personer, så kan dere ha hele villaen og alle syklene for dere selv, til en veldig god pris. Men ta kontakt tidlig!

Send meg en epost, så får du kopi av reisereportasjen min i MC-Avisa nummer 8-2022.

Asia, Afrika og Amerika

Foto: Ride the Himalayas

Det er krevende å lage gode ruter og finne de riktige stedene å besøke og overnatte. Derfor bruker jeg lokale partnere, som jeg kjenner personlig. Ofte er dette selskaper som drives av motorsyklister fra Europa eller USA, som har vært på langtur og funnet sitt paradis på veien. I andre tilfeller er det lokale motorsyklister som har gjort sin passion for eventyr på motorsykkel til et levebrød.

Hvis dere er noen venner som har lyst på en spennende tur utenom det vanlige, så ta kontakt med meg! Men snakk litt sammen først om hva dere ønsker. Vil dere bo billigst mulig, best mulig, eller kanskje midt mellom? Elsker dere grusveier, eller skyr dere det som pesten? Vil dere være turister, eller er det bare veien som er målet? Det meste er mulig.

Europa forøvrig

Foto: Adventure Country Tracks e.V.

Europa har fantastisk mye å by på, og jeg planlegger å invitere deg med både til noen gamle favoritter, og til noen nye jeg ikke har fått besøkt enda. Hva synes du kan være spennende?

  • Alpene og Dolomittene
  • Romania
  • Frankrike
  • Spania
  • Portugal
  • Skandinavia

Spesielt håper jeg å kunne arrangere «fly and ride» på Adventure Country Tracks (ACT) i Portugal, Pyreneene, Italia, Romania og Hellas. Sett av noen timer til proffe videoer.

Lange soloreiser jeg har gjort, og som jeg ikke har gjort – enda