Klikk på overskriftene for mer informasjon

AdvThor

Mitt eget brand, som starter med BikePlay – en touchsskjerm som gir deg trådløs Apple CarPlay og Android Auto på motorsykkelen, så du kan la telefonen ligge i lommen. Flere spennende produkter kommer

Denali Electronics

Amerikanske Denali Electronics tilbyr et komplett program av markedsledende LED-lys, utstyrskontrollere for sykler med og uten canbus. De har et stort sortiment av braketter, kabler, osv, for «plug and play»-montering på din motorsykkel

Innovv

Markedsledende på dashcam for permanent montering på motorsykkel. Har også det mest MC-vennlige hjelmkameraet på markedet, og ikke minst den unike blindsonevarsleren ThirdEYE!

Lone Rider

En av de store nyhetene for 2023-sesongen, er at jeg har fått lov til å forhandle Lone Rider! Jeg har brukt både bagasjeløsningene og teltene i flere år, på lange og korte turer, og kjenner produktene svært godt. Jeg kommer til å ha de viktigste produktene tilgjengelige så du kan få se dem om du befinner deg i Oslo-området.

Samsung

Galaxy Tab Active3 nettbrett for de som krever den mest avanserte og fleksible navigasjons- og infortainmentløsningen

WGSoft – MotoScan

WGSoft leverer OBD-adaptere for diagnose og servicejobber. De utvikler også MotoScan-appen for BMW motorsykler. (Appen kjøpes ikke hos meg.)

Quad Lock

Markedets beste løsninger for sikker montering av mobiltelefon på motorsykkel