Sidene mine handler mye om BMW GS, for det er det jeg kan best. Men visste du at jeg har, eller skaffer, masse til andre sykler også? Spesielt KTM, T7, Tiger, PanAm og andre adventuresykler, men også masse til offroadere og gatesykler. Navigasjon, lys, elektronikk, servicedeler, crashbarer, osv, osv.

Bihr er en av de største distributørene av utstyr og deler til motorsykkel. Jeg kan bestille inn det aller meste til deg, selv om du ikke finner det i nettbutikken. Men betingelsen er at du ikke får lov til å avbestille eller returnere de, så vær sikker før du bestiller! (Reklamasjoner på defekte produkter er selvsagt noe annet.)

Bihr er spesielt gode på offroad, men har mye til gatesykler også. Med titusener av produkter kan det være vanskelig å ha oversikt, så de lager tjukke kataloger som er til god hjelp. De finnes heldigvis også på nett.

I den nye Adventure-katalogen finner du produkter fra runt 25 produsenter, sortert etter hva som passer din sykkel.

Ser du en artikkel i katalogen som er interessant, kan du sjekke på myBihr.com at den passer til sykkelen din, er tilgjengelig, og at prisen er ok. (Med dagens eurokurs kan du gange med 15, så får du ca pris levert i Norge inkludert MVA.) Så sender du en epost med artikkelnummeret og beskrivelse til meg, så sender jeg deg et tilbud. Husk at jeg trenger både fullt navn, epostadresse, telefonnummer og postadresse for å kunne gi deg tilbud.

Merk: Shad er ikke tilgjengelig i Norge. Jeg tar vanligvis ikke inn dekk heller, siden de er vanskelige å sende i Norge