Har du kjøpt ny R1300 GS er du vel klar for å gjøre den din, med ekstralys, lufthorn og annet gøy. Da må du ha en Hex ezCAN eller Denali CANsmart! Denali-versjonen må vi nok vente litt på, men jeg har klart å få inn et lite antall ezCAN Mojave i tide til lanseringen 28 februar!

For deg som ikke kjenner ezCAN og CANsmart, så kan du lese litt mer her.

Hvis du lurer på hva som er forskjellen på de to, så er det bare hva som ligger i esken. Det er Hex som står bak produktet, og funksjoner, programvare osv er helt likt. Bortsett fra fargen og logoen, så er det bare prisen og hva som ligger av kabler i esken som er forskjellen. Hvis du skal koble opp Denali-utstyr, er det lurt å kjøpe med det separate kabel-settet. Og så er kanskje Hex sine flettede kabler litt penere enn Denali sin glatte plast?

Sikre deg din ezCAN nå, du finner den her! Ikke glem kabelsett.

Installasjonsveiledninger for ezCAN og CANsmart finner du på Hex sine sider.

D7 Pro er Denalis store nyhet i 2024: den høyest ytende og mest funksjonsrike 4-tommers kjørelykten som noensinne er lansert! Og den ser jo ekstra lekker ut på en BMW R1300 GS!

Lykta har til sammen 7 kraftige LED, fordelt på to ulike kretser som kan konfigureres og dimmes uavhengig av hverandre. Lykta har altså 2 tilkoplinger, og du trenger to utganger på CANsmart (ezCAN) eller DialDim. Men til gjengjeld erstatter den to sett med ekstralys.

Det følger med tre ulike spredelinser til å montere foran kjørelyset (de to midtre LEDene): hvit, oransje eller selektiv gul.

D7 Pro forventes å være på lager i et svært begrenset antall i løpet av mars, men jeg regner med at det kommer til å bli store leveringsproblemer på den utover sesongen. Klikk her for å sikre deg et par!

Vi venter fortsatt på modelltilpassede festebraketter for horn og lys til R1300 GS. Foreløpig kan du bruke fester til rør, hvis du har veltebøyle. Det finnes også overganger fra BMW sine originalfester for AUX-lys, se bildet under. Vi regner med å ha lyktebraketter i løpet av april.