I fjor begynte jeg å selge Innovv kamerasystemer og Denali Electronics LED-lys og tilbehør, og det har fått god vind i seilene. Denne våren har det kommet en masse nye produkter og sterke merker i butikken.

WunderLINQ

WunderLINQ kommer fra amerikanske Black Box Embedded, og må ikke forveksles med den store tyske leverandøren som heter Wunderlich! Det er en smart liten dings for deg som har BMW med GPS-krybbe og ønsker å styre en telefon eller et nettbrett med multikontrolleren (scrollhjulet).

Du klikker den på plass i krybben, og låser den på samme måte som du gjør med en BMW Navigator eller Connected Ride Cradle. Har du en sykkel med TFT-skjerm, så kommer NAV Detected opp, og du kan bruke hjulet til å styre en mobilenhet tilknyttet via Bluetooth. WunderLINQ gir også strøm til enheten via USB.

Dette er egentlig ingen nyhet, jeg har brukt den i 2-3 år sammen med Samsung nettbrettet mitt, og har skrevet om den før. Men nå får du den i nettbutikken min! Dermed har du «one stop shopping» på nettbrett, holder og BMW-fester i tre varianter og prisnivåer:

Alle tre har fire skruehull i standard AMP-mønster, som du kan bruke til å feste nettbrett, mobiltelefoner, osv.

Jeg har solgt ganske mange Samsung Tab Active3 nettbrett, og enda flere monteringsløsninger. Blant annet Quad Lock, som også var en nyhet på messa. Igjen et varemerke som tidligere bare var å få på nett. Sansynligvis kommer det enda flere sterke merkevarer i dette segmentet, følg med!

Les mer om WunderLINQ

BikePlay by AdvThor

På MC-messa lanserte jeg min egen BikePlay. Det ble en fantastisk suksess, og jeg slapp opp for varer søndag formiddag. (Men har fylt opp nå.) Endelig har alle motorsyklister muligheten til å få Apple CarPlay og Android Auto på sykkelen, til under halve prisen av en vanlig GPS!

Nå er løsningen for å montere de enkelt i BMW sine GPS-krybber på plass også, i to utgaver: En versjon som også gir strøm til både BikePlay og telefonen fra festet, og en rimeligere utgave der du henter strøm fra USB eller den medfølgende strømforsyningen.

Les mer om BikePlay

Lone Rider Adventure Gear

På MC-messa lanserte jeg også at jeg nå er forhandler av Lone Rider bagasje, telt og annet. Igjen har et sterkt varemerke som tidligere bare kunne kjøpes på nett, blitt tilgjengelig hos en norsk forhandler!

Rapid Bike, BoosterPlug og MotoScan

MotoScan diagnose- og serviceverktøy for BMW har lenge vært en stødig salgsvare. Det har vært naturlig å bevege seg videre inn i tuningens verden. Først med BoosterPlug, så med Rapid Bike i samarbeide med kyndige MotorHansen.

Neste lansering

Men først står en annen verdensnyhet klar for lansering, en avansert sikkerhetsløsning som hittil bare har vært å finne på noen få premium-sykler i øverste prisklasse. Om noen dager gjør jeg det tilgjengelig for alle, til en svært overkommelig pris.

Hva med reiser og eventyr?

Satsingen på reiser og turer har kommet litt i skyggen for produkter denne vinteren og våren. Den første turen til Georgia går i juni, og jeg har allerede god liste av interesserte til neste års tur. Jeg håper å kunne utvide programmet med flere spennende reiser. Jeg får mange spørsmål, så jeg vet at dere er interesserte.

Men et reisetilbud jeg har sammen med det polske selskapet Love for Ride har fått for lite oppmerksomhet: Ferie med motorsykkeltesting! Du leste kanskje om samboer AC og min tur til Korsika i fjor i MC-avisa?

Opplegget er at sju spreke adventuresykler sendes rundt til kule MC-destinasjoner i Europa: Andalusia, Montenegro, Picos de Europa, Pyreneene, Korsika og Kanariøyene. Der plasseres de i garasjen på en luksusvilla med basseng.

Du tar med partneren, kompisen eller vennekretsen, og leier et eller flere rom (med eget bad). Eller dere tar hele villaen. Syklene står til fri disposisjon for gruppa.

Det meste er inkludert. Transfer til og fra flyplassen, guiding de første dagene, frokost og velkomstmiddag. Til og med reiseforsikring!

Europa på tvers, rundreiser på asfalt eller grus

Hvis du er av typen som heller vil se mest mulig, byr vi på spennende rundreiser i Portugal og Marokko, og enveis leie av syklene fra Spania til Balkan og tilbake. Europa på tvers er vel en fin avveksling fra Europa på langs?

Det er også tilbud for grusvenner: Hva med 7 dager grus i Andalusia eller to uker i Kyrgystan!

Kyrgystan, kunne det vært noe?

Prisene er overraskende hyggelige, så sving innom Love for Ride og se om noe kan være mer fristende enn å bruke en ferieuke på Kielfergen og autobahn.