Du har BMW med «GPS-preparation». Altså en krybbe for å klikke på plass BMW & Garmin sin noe aldrende og stadig mer skrøpelige Navigator. Nå vil du ha noe nytt, bedre og enklere. BikePlay som kan klikkes på plass i det samme festet.

(Hvis du ikke har fått med deg enda hva BikePlay er, så start her og kom tilbake.)

Det har selvsagt vært planen hele tiden å kunne tilby en slik løsning for BikePlay, og jeg trodde det skulle være så enkelt. Jeg hadde 2-3 alternative løsninger i hodet. Men så viste det seg at det sto en skrue i veien der, en kabel i veien der, skruer var feil størrelse, og dessuten i feil mønster,…

Hvis jeg skulle selge tusenvis av disse, hadde det ikke vært noe vanskelig. Men som en liten spiller i et lite marked må man bruke ting som allerede finnes, hvis prisen skal holdes nede på et fornuftig nivå. Festene er fortsatt litt dyrere enn de burde være, sånn blir det når man bruker komponenter fra tyske Wunderlich. Men da vet vi i alle fall at de er bra. Og løsningen koster fortsatt omtrent halvparten av en BMW Navigator VI.

Jeg har laget en video som garantert ikke vinner noen priser, men som forhåpentlig viser deg hvordan dette fungerer. To alternativer: En som henter strøm til både BikePlay og telefonen din fra krybben, og en rimeligere hvor du bruker en USB–kontakt eller strømforsyningen som fulgte med. (Du kan dessverre ikke bruke scrollhjulet til å navigere.)

Du finner det du trenger i nettbutikken.