Denali Electronics har nå begynt å markedsføre Innovv sine kameraer på nettsidene sine. Det er et svært hyggelig kvalitetsstempel.

Fra Denali Electronics’ hjemmeside

Jeg er litt overrasket, for Denali er et datterselskap av den store amerikanske distributøren og netthandelen Twisted Throttle, som har «hundrevis» av brands i katalogen sin. Er det en dreining i strategi?

Priser

Jeg prøver alltid å prise varene så det ikke skal lønne seg for deg å handle i utlandet, selv om det er ganske utfordrende til tider. De store har helt andre volumer, og dermed innkjøpspriser og fraktkostnader enn meg. Jeg tipper Denali har en innkjøpskostnad ned mot halvparten disse produktene. Jeg må også forholde meg til svært forbrukervennlige norske lover, med returrett og lang garanti – det er dyrt! Gøy derfor å se at jeg ikke behøver å justere for å fortsatt være konkurransedyktig. Hvis du kalkulerer inn frakt, norsk merverdiavgift og fortollingsgebyr, betaler du omtrent det samme hos meg. Og så slipper du å sende ting til USA hvis det blir noe galt.

Peiling på varene og egen norsk brukergruppe har jeg også! 🙂

PS Denali selger en egen brakett for å montere K5 på R1250GSA. Jeg har valgt å ikke ta den inn, fordi jeg synes det er en dårlig plassering. Forteller deg gjerne om en bedre!