Har du lyst på det lille ekstra? Jeg tar nå inn emblem blinklys til både BMW, Yamaha og Honda i ulike størrelser.

De kan også brukes som faste markeringslys, og du kan velge mellom to varianter: Kun gul, eller gul og hvit. Produktene holder høy kvalitet, dette er ikke de billige du finner på AliExpress og eBay.

Jeg legger foreløpig to varianter på lager, begge Ø70mm for BMW. De passer til de fleste BMW-modeller, og sannsynligvis mange andre sykler. Du finner en komplett oversikt i nettbutikken.

Disse tar så lite strøm at du kan koble de rett inn på blinklysene uten å få canbus-feil. Skal du bruke de som kjørelys må du ha en bryter for å slå de av eller dimme dem, ellers blir de veldig irriterende. Den absolutt enkleste og ryddigste installasjonen får du med en Hex ezCAN.

Hvis du er usikker på canbus og elektronikk, så skal du være forsiktig med å røre sykkelens eksisterende ledningsnett. Husk at du aldri skal kutte en canbus-ledning, du kan ende opp med å måtte skifte hele ledningsnettet! Men med ezCAN er det vanskelig å gjøre noe virkelig galt, her er det bare å plugge inn en kontakt.

Sjekk ut videoene under fra min britiske konkurrent, her får du godt forklart hvordan du installerer med og uten ezCAN (eller Denali canSMART, de er identiske), og hvordan du skal stille inn kretsene.

Men sjekk prisene, med frakt og merverdiavgift. Du sparer ikke noe på å kjøpe i utlandet!