Fra en litt koronastille tilværelse som selvstendig konsulent, har jeg nå tatt steget over i fast jobb. Jeg er derfor nødt til å prioritere, så jeg har fjernet en del produkter i nettbutikken. Fremover er det fokus på to kategorier som jeg synes er spennende:

  • INNOVV kamerasystemer
  • MotoScan OBD2-adaptere for diagnose (UniCarScan 2000)

Noen av de andre produktene tok mye tid og ga lite penger. Folk tok f.eks. kontakt for å få hjelp med å finne riktige produkter fra Brodit og RAM Mounts, og kjøpte de andre steder. (Det kom i alle fall ikke bestillinger til meg.)

Andre produkter utgår fordi det nå finnes andre steder å kjøpe dem, noen ganger til priser som jeg ikke kan konkurrere med. Jeg ønsker å tilby produkter som jeg liker selv, men som ikke er så lett tilgjengelige her i landet, og hvor jeg kan tilføre noe merverdi. Hvis du har forslag til noe jeg bør ta inn, så kom gjerne med forslag!

Kategorier: Nyheter