Denne siden handler om reiser og andre eventyr på motorsykkel, og mer eller mindre nødvendig utstyr som gjør livet på veien bedre på en eller annen måte. Eller kanskje bare litt mer interessant.

Jeg har vært så heldig å få kjøre motorsykkel i spennende land verden over. Det har gitt meg en del erfaring og kunnskap, som jeg gjerne vil dele med deg som planlegger å legge ut på en eventyrreise selv. Og hvis du ikke har kommet så langt enda, håper jeg at denne siden kan være til inspirasjon og vise deg at det er ikke så vanskelig eller farlig. Hvis livet gir deg muligheten, så gjør det – reis! Hvis ikke, så håper jeg at du kan kose deg litt med å drømme.

Jeg planlegger også å skrive litt om motorsykler. Det kommer stort sett til å dreie seg om adventuresykler, og da særlig BMW GS – det er det jeg vet noe om. Men en del vil nok være relevant for andre typer sykler også, og kanskje blir det prøvekjøring av noe annet spennende?

Elektrisk, for eksempel. Jeg har prøvekjørt både Zero DS og Harley-Davidson LiveWire. De er ikke helt der de trenger å være enda, men teknologiutviklingen går lynraskt. Nye aktører, som nevnte Zero, Energica og Damon utfordrer ikke bare på fremdrift, men med andre smarte løsninger. Jeg er 100% overbevist om at elektrisk er fremtiden!

Jeg er mer enn gjennomsnittlig glad i dingser. Særlig dingser som man bare må 🙂 ha til motorsykkelen. Hvis de kommer med en app i tillegg, er jeg ekstra lykkelig. Så jeg vil skrive om utstyr jeg liker, og kanskje om utstyr jeg ikke liker. Hvis jeg liker et produkt ekstra godt, og det er litt vanskelig å få tak i det her i Norge eller jeg tenker at jeg kan tilføre verdi på noen måte, så legger jeg det kanskje i nettbutikken min. Men du skal være helt trygg på at jeg skriver ærlig om mine erfaringer, og at det tydelig fremkommer av en artikkel dersom jeg på noen måter har fordeler av at du kjøper noe.

Jeg håper du koser deg med siden, og at den etter hvert kan vokse til å bli en god kilde til informasjon og hygge!

Kategorier: Nyheter