Vi har hatt noen ruglete år bak oss, med pandemi, krig og dystre økonomiske utsikter. Men for meg personlig har 2022 vært et veldig bra år, der opplevelser har stått i kø. 2023 kommer til å bli enda bedre, nå blir det nemlig Motorcycle Adventures & Cool Stuff på heltid for meg!

Om noen dager reiser jeg til Costa del Sol, hvor sykkelen min venter på meg. Jeg skal være med CBP AS og prøvekjøre flere spennende motorsykler, blant annet KTM og Triumph. Så får jeg være med på offroadkurs på Honda CRF300L i regi av Topp Førerutvikling. Det blir også tid til å utforske nye (for meg) områder av Andalucia på egenhånd.

Litt senere på vinteren planlegger jeg å kjøre Portugal på langs, deretter spanske Picos de Europa og Baskerland. Når våren kommer, er planen å kjøre Pyreneene på kryss og tvers, og deretter gjennom Frankrike hjemover.

I juni kommer den første gruppeturen jeg arrangerer, til spennende Georgia. Den ble utsolgt på et par dager, og jeg har allerede en liste med interesserte for 2024. Planen er å arrangere 3-4 spennende gruppeturer i året, til forskjellige steder der jeg har lyst til å reise selv. Et av dem kan bli Himalaya, der jeg skal på en heftig tur i september. (Her kan det være åpning for å være med i år, hvis du er rask!)

Alt dette kommer dere til å kunne lese om i MC-avisa utover året. Der kommer det også en del andre typer artikler, om teknologi og annet. Noen drypp blir det nok også i BMW-bladet, her på bloggen, og selvsagt på Facebooksiden min – AdvThor.

Håper du også får et fantastisk 2023!

PS All denne reisingen betyr selvsagt at det blir perioder hvor det ikke går noen varer ut av nettbutikken. Sjekk informasjonen på toppen av siden, jeg skal prøve å holde den oppdatert.

Kategorier: Eventyr